Csősajtolás

Amennyiben közműkialakítási munkálatok szükségesek folyamatosan nagy forgalmat lebonyolító utak keresztezésével, és nem biztosítható az adott útszakasz felbontása, cégünk csősajtolási szolgáltatással áll az ügyfelek rendelkezésére.
Vállalkozásunk képes x átmérőig, illetve y mélységig, ilyen és amolyan anyagú csövek (mpéldul műanyag különböző fajtái, vasbeton, acél stb. én nem tudhatom, hogy mely csöveket tudjátok átsajtolni.) átsajtolására, centiméter pontossággal.
Csősajtolási munkálatokat egyaránt el tudunk végezni alacsonyabb sűrűségű, és kisebb belső súrlódású, illetve magas sűrűségű, nehezen összenyomható, nagy belső súrlódású talajokban egyaránt.
Alacsonyabb sűrűségű, könnyebben összenyomható, kisebb belső súrlódású talajok esetében a lehetséges csőméretek és sajtolási távolságok tipikusan: D400-as átmérőig tudunk sajtolni a sajtolási távolság 30m. Magas sűrűségű, nehezen összenyomható, nagy belső súrlódású talajok esetében a lehetséges csőméretek és sajtolási távolságok jellemzően: (ide írni, hogy mennyi az annyi).
Tervezőink a terep, a sajtolás igény alapján pontos ajánlatot állítanak össze, belefoglalva indító és érkeztető aknák kiépítését is.