Kútfúrás

Vállalunk kútfúrást, béléscsövezést, kútkamerázást, szivattyúcserét, 12 méterig, és D200cső átmérőig. Biztosítjuk a kútfúráshoz kapcsolódó egyéb vízkezelő rendszerek kiépítését, és a kút engedélyeztetését is.
Fúrt kutak segítségével biztosítható lakóházak vízellátása, medencék vízfeltöltése, kertek és mezőgazdasági termelőhelyek, állattartó telepek öntözésének, vízellátásnak biztosítása, illetve nagy vízigényű ipari és szolgáltatóipari tevékenységek vízbetáplálása. Lehetőség van talajvízkutak, illetve ivóvizet szolgáltató rétegvíz kutak kiépítésére.
A kútfúrásnak egyik eleme a furat elkészítése, a helyszín jellemzőitől függően szükség lehet vízkezelést biztosító berendezések telepítésére, ezeket befogadó műtárgyak, építmények kialakítására. Cégünk a felsoroltak kiépítését is biztosítani képes.
Cégünk kútfúrási szolgáltatásai magában foglalják ivóvíz és talajvíz kutak, technológiai és gazdasági célú kutak kialakítását a legkülönböző célokra. Vízgazdálkodási szakembereink felmérik a lehetséges és az adott helyszínen biztosítható vízigényeket, és ezek alapján kínálunk idő és költséghatékony kútfúrási, és kapcsolódó kiépítési megoldásokat.