Vasbeton fúrása és vágása

Vállaljuk rövid határidővel, D500 mm átmérőig vasbeton szerkezet fúrását. H=200mm vastagságig vágását. Cégünk egy évtizede végez betonfúró és betonvágó tevékenységet. Képesek vagyunk gyors felvonulás, munkavégzés és levonulás biztosítása mellett megvalósítani betonfúrási igényeit, x átmérőig, y vastagságig. (Egyéb adatok, ami releváns.)
A betonfúrási és betonvágási munkák során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a keletkezett port elszívjuk és tároljuk, a munkaterület és környezetét minimális porterhelésnek tegyük ki. Gépeink biztosítják azt is, hogy a betonvágási és betonfúrási munkák elvégzése a lehető legkisebb zajjal és rezonanciaképződéssel történjen.
Betonfúrási technológiánk segítségével kábelek és csőhálózatok átvezetéséhez szükséges áttörések, légtechnikai rendszerek telepítéséhez alkalmas átvezetések alakíthatók ki.
Betonvágási technológiánk lehetővé teszi vasbeton gerendák, áthidalók, oszlopok, ajtó és ablaknyílások kialakítását, épület és nagytömegű gépalapok kialakításhoz szükséges betonvágó és betonfúró munkák elvégzését.
Födémvágási technológiánk segítségével különböző, szabályos alakú, valamint sokszögű födémnyilásokat egyaránt kivitelezni vagyunk képesek.
A betonfúrási és betonvágási szolgáltatásinkat olyan munkaterületeken is biztosítani tudjuk, ahol nincs kiépített elektromos hálózat. Betonvágó és betonfúró berendezéseinket ekkor nagy teljesítményű aggregátorokról üzemeltetjük.