Vízvezeték, vízközmű-építés

Vízvezeték és vízközmű építés: nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk a vízvezeték-rendszerek tervezésében és kiépítésében, beleértve az ivóvíz, ipari víz és tűzivíz rendszerek teljes körű kialakításában, meglévő rendszerek bővítésében, korszerűsítésében.
Cégünk biztosítani képes a vezetékhálózat gyors, idő- és költséghatékony kiépítése mellett, a vezetékhálózat elhelyezéséhez, befogadásához szükséges műtárgyak, oltóvíztározó építését is.
Tervezőink gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek gyárak, ipartelepek ivóvíz, ipari víz és tűzivíz vezetékrendszereinek vízellátás és költséghatékonyság legoptimálisabb megvalósításai tekintetében.
Tervezőink munkáját követően kiépítést végző szakembereink a csőhálózat építésével egyidejűleg az üzemeltetéshez szükséges gépészeti, közmű, villamos energia, irányítási, vezérlési, felügyeleti rendszereket is kiépítik.
Tapasztalatokkal rendelkezünk, polimer anyagú, acél, beton, öntöttvas és KG-PVC, KM-PVC csövekből kialakított hálózatok kiépítésében és bővítésében. Munkatársaink a felsorolt csőhálózatok szereléséhez, egyesítő megmunkáláshoz, hegesztéséhez kapcsolódó, nemzetközi elismertségű jogosítványokkal rendelkeznek.